ΑΡΧΙΚΗ
ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΑΡΘΡΑ
ΕΡΕΥΝΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εισαγωγή

Τα υβρίδια καλαμποκιού είναι ο τομέας στον οποίο εξειδικεύεται η AMERICAN Genetics, η οποία με έδρα στη Θεσσαλονίκη ασχολείται επίσης με τη σποροπαραγωγή σόγιας, μηδικής και σιτηρών, καθώς και με τη διανομή χορτοδοτικού και καρποδοτικού σόργο.

Για να μπορεί να πρωτοπορεί στις εξελίξεις στον κλάδο και κυρίως να καλύπτει τις ανάγκες, για αξιόπιστο, ποιοτικό, ασφαλές και αποδοτικό σπόρο στο χωράφι, η AMERICAN Genetics έχει επανδρώσει ένα δραστήριο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, γεγονός που την καθιστά τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που πραγματοποιεί πρωτογενή έρευνα στον τομέα της.

Εξειδικευμένοι επιστήμονες, γεωπόνοι και γενετιστές, με συσσωρευμένη εμπειρία άνω των 10 ετών, πλέον, στο συγκεκριμένο ερευνητικό πεδίο, πραγματοποιούν γενετική βελτίωση με γνώμονα την απαίτηση του τελικού χρήστη, για ένα πολλαπλασιαστικό υλικό που να είναι προσαρμοσμένο στις κλιματικές και εδαφολογικές συνθήκες του χωραφιού του.

Μέλημα και δέσμευση της AMERICAN Genetics είναι, άλλωστε, να βελτιώνει διαρκώς τα υβρίδια που δημιουργεί, παράγει και εμπορεύεται. Παράλληλα η εταιρεία επιδιώκει να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό των πελατών και συνεργατών της, με την παροχή επιστημονικής στήριξης και τεχνικών συμβουλών, με σκοπό τη βελτιστοποίηση του αποτελέσματος στον αγρό.

Με την πολιτική αυτή η AMERICAN Genetics έχει αποκτήσει πιστούς διανομείς σε 23 χώρες του κόσμου, οι οποίοι αυξάνονται μέσα από νέες συνεργασίες.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας και στην κατηγορία «Προϊόντα», για τη δημιουργία και την παραγωγή σπόρων καλαμποκιού, σόγιας, τριφυλλιού και σιτηρών, αλλά και για το σόργο.  


Image Gallery / Εισαγωγή
WRITE SOMETHING

Πρόσφατα άρθρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δείτε ακόμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

AMERICAN GENETICS Α.Ε.
Επι Αγροτ Αριθμ 102, Θέση Τούμπα Καβαλάρι
57200 Λαγκαδάς
Τ. +30 2394051633
ΓΕΜΗ:059145604000Login-iconLogin 

Back to Top